кадър Фалшиви реклами на лекарства против паразити използват името на доц.

...
кадър Фалшиви реклами на лекарства против паразити използват името на доц.
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Използват името ми за фалшиви реклами на лекарства, подадох сигнал в ГДБОП

кадър 

Фалшиви реклами на медикаменти срещу паразити употребяват името на доцент Атанас Мангъров. Рекламите се въртят във фейсбуук, ето за какво той е подал сигнал до модераторите. 

" Също по този начин съм сезирал и ГДБОП, имам другари там и ми споделиха, че сървърът идва от Съединени американски щати и няма по какъв начин да бъде доближат ", изясни доцент Мангъров пред .

Измамите, при които се употребяват известни лица за подправени реклами, не са нещо ново, само че все пак към момента има хора, които се подлъгват и им се доверяват.

" Всички тези неща са неистина, небивалица. Хората не трябва да се хващат и да купуват сходни артикули, тъй като това е шикалкавене ", акцентира медикът.

Иначе доцентът, който постоянно ядосва властта, към този момент си е честитил Новата година с премиера Бойко Борисов и другарските им връзки не престават, макар че доцент Мангъров отхвърли да се имунизира, а беше свикан да го направи, освен това обществено.

" Просто одобрявам това като някаква форма на смешка, само че аз съм обяснил, че хора с антитела няма потребност да се имунизират ", означи доцент Мангъров.

В момента е напълнен единствено 1/3 от потенциала на Ковид клиниката, която управлява доцент Мангъров, а той се надява, че скоро ще реализираме така наречен стаден имунитет, при който 70 на 100 от хората ще имат имунен отговор против ковид.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР